Over ons

Wij van fotoinglas123.nl beschikken over geavanceerde lasermachines. Met deze machines kunnen wij afbeeldingen, foto’s en tekst kraakhelder in een hoge kwaliteit kristalglas laseren. Daarbij is het goed dat u weet dat wij niet op het glas graveren, maar wij laseren de foto in het glas. De laserstraal zal daarbij kleine brandpunten maken in het midden in het massieve glas. Het voordeel van deze techniek is dat de buitenkant van het glas daardoor niet wordt beschadigd. Alle punten samen zullen de afbeelding vormen die u heeft gekozen. Wij kunnen alle afbeeldingen laseren in kristalglas, in 2d en in 3d, dus volop keuze bij ons!

Onze levertijd
Het voordeel dat fotoinglas123.nl biedt is dat u geen lange levertijd heeft. Het belangrijkste voor ons is dat wij u met een goed en mooi product van dienst kunnen zijn, maar ook de korte levertijd speelt daarin een grote rol. Op het moment dat wij uw bestelling, foto en betaling binnen hebben, gaan wij direct voor u beginnen. Binnen vier dagen wordt uw foto in glas via Post NL bij u afgeleverd. Het kan niet beschadigen, wij zorgen ervoor dat het kristal netjes wordt verpakt voor de verzending. Wilt u het product nog sneller ontvangen? Dit kan, dan kunt u het kristal (let op, wel op afspraak) bij ons ophalen bij de studio in Ootmarsum.

Onze mogelijkheden
Misschien heeft u er ook wel ervaring mee, foto’s van vroeger verkleuren heel snel. Zonde natuurlijk, zeker met mooie en unieke herinneringen. Daarom kunt u voor een foto in glas kiezen, deze behoudt namelijk altijd zijn kwaliteit. De foto die u aanlevert wordt scherp en als plat geheel afgebeeld in het glas. Het advies van ons aan u is wel dat u een scherpe en originele foto aanlevert. Als de foto niet goed uitkomt op het kristal, dan zullen wij daarover contact met u opnemen. Wij kunnen wanneer dat nodig is de foto ook bewerken. Wij kunnen ook foto’s van 2d naar 3d bewerken.

Bestelling plaatsen
Via onze website kunt u bij ons een bestelling plaatsen. Als u vragen heeft of u heeft bepaalde wensen, dan kunt u dat altijd aan ons doorgeven. Wij zijn goed bereikbaar en staan u graag te woord. Wij kunnen u advies op maat geven aan de hand van uw wensen!

Bedrijfsinformatie
Fotoinglas123.nl
Zutphenstraat 6
7575 EJ  Oldenzaal
088 730 11 88

Bankgegevens:
NL 70 RABO 0168 45 48 15 t.n.v. MJ Studio te Ootmarsum
 

Voor overboekingen vanuit landen buiten de EU:
BIC / SWIFT: RABONL2U

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nr.: 53899547
BTW nummer: NL851064760B01