Hoe het werkt

Bij fotoinglas123.nl kunt u een foto in glas laten laseren. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Dit leggen we u graag uit.

Stap 1: Product kiezen 
Als u een foto in glas wilt, dan is het belangrijkste wat u gaat doen een product kiezen op de website. Welk product u gaat kiezen hangt ook van de gelegenheid af. Is het voor uzelf of om cadeau te doen? Neem de tijd om een geschikt product te selecteren.

Stap 2: Foto uploaden
De tweede stap, ook een belangrijk moment. U gaat namelijk de foto uploaden, die u graag in het kristalglas gelaserd wilt hebben. Heeft u al een keuze kunnen maken? Bekijkt u de foto’s die u heeft goed en selecteer dan de foto, die u voor dit product wilt gebruiken. Met een paar drukken op de knop heeft u de foto kunnen uploaden. Het is ook mogelijk om een tekst door te geven, dit is niet verplicht.

Stap 3: Bestelling plaatsen
U heeft een product gekozen en een foto kunnen uploaden. Nu bent u bij stap drie aangekomen en dan wordt de bestelling geplaatst.

Stap 4: Foto in kristalglas laseren

De volgende stap is het laseren van de foto in kristalglas. U heeft het voorproefje gezien en dat maakt het uiteraard nog spannender om het uiteindelijke resultaat te zien! Maar geduld wordt beloond en het resultaat zal u verrassen.

Stap 5: Verzending
U krijgt bericht wanneer uw product klaar is en dan verpakken wij het in een luxe geschenkverpakking. Vervolgens wordt het naar u verzonden en kunt u snel uw product van dichtbij bekijken!

Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@fotoinglas123.nl of 088 730 11 88